Bij aankomst op camping Rosaleda zagen we een prachtige regenboog? die leek te eindigen op de camping. Hier moesten we dus ècht zijn, met zo’n mooi voorteken! 😉 Helaas hoort bij een regenboog ? ook regen natuurlijk en terwijl we onze voortent aan het opzetten waren begon het flink te regenen…Gelukkig stond de tent vrij vlug op en konden we lekker met zijn allen in onze tent zitten met de verwarming aan. Yes! Het kamperen was nu ècht begonnen.

Helemaal uitgepakt! ?

Camping Rosaleda was een mooie camping, een echte overwintercamping, van alle gemakken voorzien. Een hele fijne camping om weer te wennen aan het ‘camping-life’!

Yala, Lima aan het uitlaten in de harde wind:)
Lekker rondkoekeloeren op mijn fiets ?

Het weer was half maart niet èlke dag even stralend, soms regende het flink en stond er een harde wind. Gelukkig hadden we meteen onze voortent opgezet zodat we bij slecht weer lekker binnen konden zitten ??

Ons eigen zonnetje in huis!

Op de dagen dat de zon flink scheen en het niet te hard waaide was het heerlijk vertoeven op de camping, en ook in Conil de la Frontera en omstreken.

Met papa in een echte BULLDOZER!
Lima vergezellen tijdens het eten ♥
Little miss Sunshine ☀️

Conil is een echt Spaans wit vissersdorp met een heel lang en mooi zandstrand. In het laagseizoen is het er ook heerlijk rustig maar niet uitgestorven 😉 Heerlijk om er even te wandelen of uit te waaien, al is het maar voor een uurtje 🙂

A la playa! Met op de achtergrond Conil-Center.
IMG_0938
IMG_0940
IMG_0939

Op het noordelijkste strand van Conil, Playa de la Fontanilla, kun je heerlijk eten bij restaurant La Ola, waar ze verrukkelijke tonijn serveren. Ook de salade met geitenkaas en de cheesecake met witte chocolade zijn èchte aanraders! De locatie is perfect want je zit op het strand en kunt tijdens het eten genieten van de zonsondergang en de zon in de zee zien zakken.

@ La Ola
Happy girl!
The beach! Yeah!
These feet of ours just LOVE to walk in Sand & Water!
We ♥ beach!

Toen we op een dag een beetje aan het koekeloeren waren met de auto kwamen we een leuk strandje tegen net voor de haven van Conil. Om er te komen volg je het bord ‘Camping Cala Del Aceite’ en dan vervolgens het bordje Playa. Je kunt de auto parkeren tot vlakbij het strand, je hoeft dan alleen nog maar een trap naar beneden te lopen en je bent er al!:)

Na een dagje strand liepen we de trap weer naar boven terug naar onze auto. En ineens hadden we een idee: Als we hier nou eens zouden gaan staan met ons winkeltje van MammaNomad!? Iedereen die naar het strand ging of kwam zou dan recht op onze bus aflopen! Natuurlijk was de plek nu bezet maar met een beetje geluk als je ‘s morgens op tijd bent zou de plek toch wel vrij zijn..?

We besloten het op paaszondag gewoon te proberen! Zondag is sowieso de drukste dag op het strand in Spanje en met paaszondag moest dat helemaal goed komen. We zijn ‘s morgens helemaal volgepakt naar het strand gereden in de hoop dat de plek vrij was. En ja! Er was nog bijna niemand dus gingen we vlug staan en ons winkeltje opzetten. Yeehee! De perfecte plek en een perfecte dag. Het weer was heerlijk en er stond vrijwel geen wind, wat wel zo zijn was als je zo aan het strand staat met een kraam vol spulletjes! 🙂

Let the fun begin!
IMG_1215
IMG_1219
IMG_5359
IMG_1239
IMG_5358
IMG_1224

Het was een leuke dag op een fantastische plek en we hadden ook nog wat verkocht! Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Love-explosion!

De volgende dag gingen we opnieuw. Helaas was er bijna niemand die dag, dus besloten we maar om zelf naar het strand te gaan 😉

Jeeeeij de paashaas was geweest!
Bijna helemaal niemand…
Yeah! Kuil graven met papa!
Lekker uit de wind!
Schatzoeken!

Het dagen erna stak de wind enorm op. Zo erg dat we besloten om, na ruim een maand in Conil, in te pakken en een stukje verder naar het Westen te rijden, op weg naar Portugal. Hopelijk zullen we snel weer nieuwe leuke plekjes tegenkomen voor ons stalletje!?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here