En zelfs slingers :)

Where to next? Het is Lagos geworden en wel op camping Turiscampo. Een super-de-luxe camping met een heel mooi zwembad!

We hebben hier afgesproken Jose, Martina en hun dochtertje Vera. Vrienden uit Spanje welke een week vakantie met ons komen vieren! En om het feest helemaal compleet te maken kwamen ook de moeder van Freek, Marianne en zijn zus Eva een week op bezoek! Supergezellig allemaal dus! 🙂

Oma op bezoek!! 🙂

Yeehee we meet again!Het was superlekker weer zo eind mei dus wat gaan we dan doen. Naar het strand natuurlijk. Praia da Rocha leek ons wel een mooi strand, een must-see dachten wij en gelukkig nog niet druk in deze tijd van het jaar.

Yala rijdt wel zei ze 🙂
🙂
Oma en Yala on the beach!
the Ladies
Family shot!

Een ander mooi strand om uit te checken in Praia Dona Ana in Lagos. Lagos heeft verschillende stranden maar deze is toch wel het mooiste. Een klein strand wat helemaal is ingesloten tussen de rotsen. Bij vloed blijft er overigens maar heel weinig over van het strand…

Beetje schaduw gemaakt… 🙂
Nice beach setup!

Naast strand moeten ‘we’ natuurlijk ook een beetje cultuur snuiven en shoppen 🙂 Een dagje naar het oude stad van Lagos. Het historische centrum van Lagos bevindt zich met name tussen de oude stadsmuren. Super toeristisch maar wel leuk om even rond te hangen.

🙂

Eva mocht er niet in 😉

Drankje doen!

En na zo’n drukke dag in Lagos moet er natuurlijk afgekoeld worden in het heerlijke zwembad op de camping. Het water is lekker koel in elk geval!

Look mama I’m swimming!
En dol doen!
En nog doller 😉

Het toeval wil dat Freek ook nog 40 werd tijdens de ‘vakantie’. Er moest dus gefeest worden. En het was een echte verjaardag met cadeaus, bezoek en natuurlijk taart!

En zelfs slingers 🙂
🙂
Nieuwe outfit 😉
Party-time!
Taart!!
Het wordt later 😉
Cheers mate!
En de volgende dag gaan we gewoon weer verder!
🙂

De week is omgevlogen en voor je het weet moesten iedereen weer richting huis. 🙁 Het was supergezellig en eigenlijk is een week te kort. Misschien volgende jaar weer! We houden er in elk geval hele mooie herinneringen aan over en een heleboel

Bye bye….

leuke foto’s!

Nog een family-shot op het strand van Luz

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here