Downtown Lagos

Het was zo relaxed (en luxe) op camping Turiscampo dat we besloten nog een weekje te blijven. En er was immers nog genoeg te zien en doen! Zo zijn we nog een keer naar het strand van Luz geweest. Een heerlijk strand met diversen restaurantjes direct aan de boulevard. En niet te vergeten in Luz bij de Ice Cream Factory hebben ze het allerlekkerste schepijs van Portugal. Homemade!

Hmmm!
Het strand van Luz
Heerlijk!
Kerk in Luz

We zijn ook nog gaan kijken bij Ponta da Piedade. Een uitkijkpunt met vuurtoren helemaal ten zuiden van Lagos. Het is een indrukwekkende verzameling van steile rotsformaties, grotten en pieken. Misschien wel een van de mooiste stukjes van de Algarve.

Pad naar de vuurtoren…
Wauw wat een uitzicht!
Adventure girl!
Allemaal grotten…
Amazing flowers!
🙂

En natuurlijk zijn we ook nog een keer naar het centrum van Lagos geweest.

Heerlijk wakker worden!
Yala is er klaar voor! Let’s go!
Bijna klaar!
Lagos 🙂
Downtown Lagos
Bloemenmeisje 🙂
🙂
Lekker afkoelen!
Gotcha!
And gotcha again!
ff bijkomen 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here